Nemiroff розблокували

Понеділок, 4 липня 2011, 12:37

З 4 липня знову запущено виробництво на ДП УГК "Nemiroff", яке простоювало з 23 травня унаслідок силового захоплення підприємства частиною акціонерів.

Про це повідомляє агентство УНІАН із посиланням на генерального директора ДП УГК "Nemiroff" Аллу Глусь.

За її словами, 1 липня завод компанії був розблокований за допомогою правоохоронних органів для виконання рішення суду про її відновлення на посаді гендиректора.

Як зазначила Глусь, "перша продукція, вироблена під брендом Nemiroff, буде відвантажена дистриб'юторам в Україні для виконання компанією своїх зобов`язань і ліквідації дефіциту напоїв бренду на торгових полицях, що намітився останніми днями".

Реклама:

"Від сьогодні ми починаємо працювати у три зміни. Упевнені, що той збиток, який був нанесений постачальникам, партнерам і державі через зупинку виробництва, може бути компенсований вже за місяць роботи підприємства", - заявила Глусь.

"Nemiroff Холдинг" - один із найбільших світових виробників алкоголю, продукція якого поставляється до 72 країн світу.

Виробничі потужності компанії складають 2 лікеро-горілчаних заводи.

Завод в Україні розташований в місті Немирів Вінницької області.

Розлив продукції в Росії здійснюється на потужностях ВАТ "Лікеро-горілчаний завод "Ярославський", яке входить до ФГУП "Росспиртпром".

Із жовтня 2010 року продукція міжнародного бренду Nemiroff виробляється в Республіці Білорусь на потужностях Республіканського унітарного підприємства "Мінськ Кристал", яке входить до структури концерну "Білдержхарчопром".

До структури холдингу входять Керуюча компанія Nemiroff, Українська горілчана компанія Nemіroff, Дочірнє підприємство (ДП) "Алко Інвест", Торговельне представництво Nemіroff у Росії й Торговельне представництво Nemіroff у Польщі, а також Nemiroff International зі штаб-квартирою в Будапешті.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: