"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Янукович вирішив, що змагання на воді свідчать про стабільність економіки

Субота, 30 липня 2011, 19:18

Президент Віктор Янукович переконаний, що змагання з "Формули-1" на воді сприятимуть зростанню інвестиційної привабливості України.

Про це йдеться у його вітанні організаторам, учасникам та гостям змагань, опублікованому в суботу на сайті президента.

"Наша держава виборола почесне право приймати ці змагання, що свідчить про відкритість України для світової спільноти та стабільність її економічного розвитку", - вважає Янукович.

"Переконаний, що змагання з "Формули-1" на воді сприятимуть зростанню інвестиційної привабливості та формуванню позитивного іміджу України на міжнародній арені", - зазначив президент.

Реклама:

Він зазначив, що радий вітати команди Італії, Катару, Китаю, Об'єднаних Арабських Еміратів, Швеції, Португалії, США - еліту "Формули-1" на воді.

Водночас, як повідомляє УНІАН, у суботу в місті Вишгороді Київської області проходить другий день Гран-прі України Чемпіонату світу з перегонів на моторних човнах у класі "Формула-1".

Організатори Чемпіонату зазначають, що на змагання прийдуть подивитися до 80 тисяч глядачів, для яких вхід на трибуни безплатний.

Очікувалось також прибуття Януковича, але у зв'язку із аваріями на шахтах у Луганській та Донецькій областях його приїзд був скасований.

Агентство зазначає, що на автомобільних шляхах, які ведуть із Києва до Вишгорода спостерігаються затори, а на зупинках, з яких відправляються маршрутки до Вишгорода, спостерігається велике скупчення людей, які стоять у чергах, що розтягнулися на декілька десятків метрів.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!