Азаров дав 35 мільйонів на житло для чорнобильців

П'ятниця, 29 липня 2011, 16:17

Кабмін затвердив порядок виділення бюджетних коштів в розмірі 35 млн. гривень на будівництво житла для постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Про це пише газета "Дело" із посиланням на прес-службу Кабміну.

Згідно з повідомленням, 27 липня "уряд затвердив порядок використання коштів державного бюджету, передбачених для будівництва (придбання) житла для громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи і потребують поліпшення житлових умов".

Відзначається, що поліпшення житлових умов торкнеться насамперед сімей з дітьми, які стали інвалідами внаслідок Чорнобильської катастрофи та потребують особливого догляду, інвалідів першої групи, інвалідність яких пов'язана з Чорнобильською катастрофою.

Реклама:

Як відомо, в одному тільки Києві на 1 січня 2011 року проживає майже 90 тис. осіб, які мають статус постраждалих внаслідок катастрофи на Чорнобильській АЕС.

З них 50 тисяч - учасники ліквідації наслідків аварії, 22 тисяч - потерпілі, 12 тисяч - постраждалі діти; 466 осіб - учасники інших ядерних аварій, 4 тисячі - вдови (вдівці), опікуни дітей-чорнобильців.

На квартирному обліку на сьогодні перебувають 2664 особи.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!