Свідок підтвердив: "газові" директиви підписані Тимошенко особисто

Четвер, 28 липня 2011, 19:02

Реквізити директив, підписаних екс-прем'єром Юлією Тимошенко, свідчать про те, що цей документ є саме директивами прем'єр-міністра, а не уряду.

Про це заявив колишній начальник управління документального забезпечення секретаріату Кабінету міністрів Василь Павлюк під час допиту в Печерському суді, повідомляє персональний сайт Тимошенко.

"На рішеннях уряду не ставиться велика гербова печатка. Саме така, яка стоїть на цьому документі", - сказав Павлюк.

За його словами, рішення Кабміну, як колегіального органу, супроводжуються штампами "Схвалено на засіданні Кабінету міністрів України" або "Затверджено Кабінетом міністрів" з номером і датою протоколу засідання.

Реклама:

"Тоді чітко зрозуміло, що це документ, який затверджений колегіальним органом. А тут натяків на те, що цей документ (доручення Тимошенко голові "Нафтогазу") затверджувався колегіальним органом, я не вбачаю", - пояснив свідок.

Як відомо, Генпрокуратура інкримінує Тимошенко те, що вона підписала директиви Кабміну на укладення газових контрактів між "Нафтогазом" та "Газпромом", на що не мала повноважень згідно із законом "Про Кабінет міністрів" та регламентом Кабміну.

Сама Юлія Тимошенко стверджує, що підписала не директиви уряду, а своє особисте доручення керівнику "Нафтогазу".

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: