У Каськіва продовжили збір документів для LNG-терміналу

Четвер, 28 липня 2011, 17:22

Конкурсний комітет з розробки техніко-економічного обґрунтування національного проекту "LNG термінал" ухвалив рішення продовжити тендерні процедури на розробку техніко-економічного обґрунтування нацпроекту на 2 тижні.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами.

Згідно із повідомленням, таке рішення зумовлене високим числом компаній (на сьогодні це 54 компанії), які виявили бажання взяти участь у тендері та прагненням організаторів підготувати тендерну документацію якомога якісніше.

"За десять днів до завершення тендеру до нас із запитом на документацію щодо участі в тендері звернулось 54 компанії, з них 48 - це потужні міжнародні компанії. Прагнучи розширити число учасників та зробити результати тендеру більш ефективними, тендерний комітет ухвалив рішення продовжити тендерні процедури на 2 тижні. Про це будуть повідомлені усі зацікавлені сторони" - цитує прес-служба слова голови Держінвестпроекту Владислава Каськіва.

Реклама:

Як відомо, реалізація Національного проекту є ключовим елементом стратегії енергонезалежності України.

Після реалізації проекту Україна отримає можливість диверсифікувати шляхи постачання газу та додатково отримувати 10 млрд. кубометрів газу на рік.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!