Президент дозволив аеродромам не платити за імпорт

Четвер, 28 липня 2011, 13:36
Президент України Віктор Янукович підписав закон, яким вносяться зміни до деяких законодавчих актів щодо оподаткування товарів, призначених для підготовки та проведення "Євро-2012".

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Законом звільняються аеропорти міст, що приймають "Євро-2012", від сплати ввізного мита при закупівлі обладнання для аеродромів, термінальних комплексів і наземного обслуговування.

Від ввізного мита звільняються до 1 вересня 2012 року товари, які не виробляються в Україні або виробляються, але не відповідають світовому рівню і вимогам міжнародних організацій цивільної авіації, які ввозяться на митну територію України під митним режимом імпорту з метою їх використання для будівництва об'єктів "Євро-2012".

Крім того, закон встановлює, що тимчасово до 1 вересня 2012 року звільняються від оподаткування ПДВ операції з ввезення на митну територію зазначених товарів.

Реклама:

Закон передбачає, що при порушенні використання таких товарів або ж при відчуженні їх на митній території України до платників податків застосовуються штрафні фінансові санкції.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!