У Партії регіонів кажуть, що гроші не друкують

Вівторок, 26 липня 2011, 11:40

Заяви Юлії Тимошенко про грошову емісію є прийомом, спрямованим на привернення уваги громадян до персони екс-прем'єра.

Про це заявила депутат від Партії регіонів Ірина Горіна, повідомляє прес-служба регіоналів.

"Це все неправда. Зараз Тимошенко намагається всіма способами привернути увагу громадськості до своєї нібито обізнаності про справжній стан речей в державі, ну, і, зрозуміло, до того, що вона є єдиним борцем за правду, за справедливість, за Україну", - зазначила вона.

"Це чергова неправда з її вуст. Уряд тримає ситуацію під контролем, Нацбанк стабільний, валюта стабільна. Все йде згідно з бюджетом", - додала Горіна.

"Тому все, що зараз заявляє Тимошенко, - це суцільний авантюризм, брехня і нескінченне шоу, яке вона влаштовує навколо своєї персони для того, щоб якимось чином привернути до себе увагу", - підкреслила депутат.

"Оскільки суд над Тимошенко не надто цікавить громадськість, вона вкидає таку ось дезінформацію з тематики, яка стосується кожного громадянина, і таким чином розраховує привернути додаткову увагу до своєї персони", - пояснила вона.

Як відомо, раніше Нацбанк повідомив, що обсяги чистої безготівкової емісії у 2010 році становили 35,5 мільярда гривень, що в 6,4 рази, або на 29,9 мільярдів гривень більше, ніж у 2009 році.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!