У ГПУ порахували, скільки Тимошенко витрачала на ресторани і шуби

Четвер, 21 липня 2011, 11:28

Генеральна прокуратура володіє інформацією про кредитну картку екс-прем`єра, лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко, з якої вона витратила більш як 1 млн. доларів на особисті потреби.

Про це на брифінгу у четвер заявив в.о. генерального прокурора Ренат Кузьмин, повідомляє агентство УНІАН.

Кажучи про докази, які б свідчили про особисте збагачення Тимошенко у зв'язку з "газовими справами", що розслідуються Генеральною прокуратурою, Кузьмін зазначив, що у слідства є документи, які підтверджують, що Тимошенко розпоряджалася кредитною карткою, що належить компанії "Сомоллі Інтерпрайзес", в особистих цілях.

"Лише за дослідженими даними Тимошенко витратила більш як 1 млн. доларів на особисті потреби, розплачуючись нею в магазинах, ресторанах, купуючи хутряні вироби", - сказав Кузьмін.

Реклама:

За його словами, Тимошенко впродовж півтора року тільки з цієї картки заплатила за готелі, бари і ресторани в готелях більш як 150 тис. доларів.

Він також відзначив, що компанія "Сомоллі Інтерпрайзес" відповідно до документів, одержаних від американських органів юстиції, належить компанії ЄЕСУ, керівником якої довгий час була Тимошенко.

Кузьмін відзначив, що це і багато що іншого також розслідуватиметься в рамках кримінальних справ, порушених стосовно Тимошенко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: