"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Плюси" Коломойського за 25 мільйонів купили бізнес-центр у Києві

Середа, 20 липня 2011, 18:31

Телеканал "1 +1" купив у Києві новий восьмиповерховий бізнес-центр Щекавицький класу А, розташований на Подолі, на перетині вулиць Фрунзе і Щекавицької.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на огляд ринку комерційної нерухомості компанії DTZ, площа бізнес-центру становить трохи більше 12 тисяч кв. м.

"Продаж у першому кварталі 2011 року нового бізнес-центру Щекавицький загальною площею 12 120 кв. у Києві телевізійному каналу "1 +1" для власного користування. Загальний обсяг операції оцінюється приблизно в 25 мільйонів доларів", - сказано в огляді ринку комерційної нерухомості компанії DTZ.

У той же час в DTZ не називають компанію-продавця даного БЦ.

Реклама:

Між тим, в інвестиційно-будівельної компанії "Столиця", яка виступає девелопером цього проекту, підтвердили тільки факт операції, але не уточнили які-небудь інші подробиці.

Згідно з інформацією, розміщеною на офіційному веб-сайті "Столиці", в БЦ передбачено підземний паркінг на 42 автомобілі і гостьова стоянка на 26 машиномісць. Площа ділянки становить 2,68 тисячі кв. м.

Як повідомлялося, на початку 2010 року Central European Media Enterprises Ltd. продала підконтрольній співвласнику Приватбанку Ігорю Коломойському Harley Trading Limited 100% телеканалів Студії "1 +1" та "Кіно" за 300 мільйонів доларів плюс 8 мільйонів доларів компенсації операційних витрат у період між підписанням угоди та закриттям угоди.

У серпні 2010 року повідомлялося, що до кінця 2010 року в Києві буде введено в експлуатацію вісім об'єктів професійної офісної нерухомості загальною площею 158 600 кв м.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!