"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У середу уряд подумає про бідняків

Середа, 20 липня 2011, 09:18

Кабінет міністрів на черговому засіданні 20 липня розгляне загальнодержавну програму подолання й запобігання бідності на період до 2015 року.

Про це повідомляє агентство "Українські новини" із посиланням на порядок денний засідання уряду.

Програму представить віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.

Також віце-прем'єр запропонує на розгляд Кабміну заходи зі святкування в 2011 році Дня партизанської слави й 70-річчя партизанського руху в Україні в період Великої вітчизняної війни 1941-1945 років.

Реклама:

Члени уряду також заслухають звіт про стан збирання врожаю, підготовки до проведення осінніх польових робіт і розвитку овочівництва у Вінницькій і Луганській областях.

Доповідачами будуть міністр аграрної політики й продовольства Микола Присяжнюк, голова Вінницької обласної державної адміністрації Микола Джига і голова Луганської обладміністрації Володимир Пристюк.

Також Кабмін розгляне державну цільову соціальну програму забезпечення пожежної безпеки на 2011-2015 року і законопроект про загальнодержавну систему надання екстреної медичної допомоги.

Як повідомлялося, 18 липня прем'єр-міністр Микола Азаров повернувся з відпустки.

У лютому вповноважений Верховної ради з прав людини Ніна Карпачова констатувала істотне зростання бідності серед людей похилого віку в 2000-2010 роках.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!