"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У банку Коломойського кажуть, що поки не домовляються з росіянами

Вівторок, 19 липня 2011, 19:35

Найбільший в Україні ПриватБанк, поки не веде переговорів з інвесторами з Росії.

Про це заявила прес-служба кредитно-фінансової установи у вівторок, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми зацікавлені активно розвивати банківський бізнес в Росії і пропонувати клієнтам кращі практики... ПриватБанк зараз не веде жодних переговорів з потенційними інвесторами з Росії", - говориться в прес-релізі з посиланням на голову правління банку Олександра Дубілета.

Таку заяву було зроблено у відповідь на припущення окремих ЗМІ про зацікавленість трьох великих російських банків в інвестуванні в ПриватБанк.

Реклама:

У Приватбанку відзначили, що за підсумками 2011 року він заробив рекордний для банківського сектора України прибуток у розмірі 1,3 мільярда гривень, а стратегією банку заплановано посилення присутності в ряді країн Західної Європи: завершується підготовка до відкриття відділень на території Німеччини.

Щодо російського ринку в прес-релізі вказується, що до кінця 2011 року ПриватБанк планує відкрити в Росії більше 60 нових відділень, наростивши їх загальна кількість до 230 офісів.

У банку також нагадали, що міжнародна банківська група ПриватБанк обслуговує понад 20 млн корпоративних та роздрібних клієнтів та має відділення і представництва в 12 країнах світу, включаючи Росію, Грузію, Латвію, Італію, Португалію, Китай і Великобританію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: