Fitch підтвердило рейтинг євробондів "Агротону"

Вівторок, 19 липня 2011, 09:20 -

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings присвоїло випуску єврооблігацій Agroton Public Limited на 50 млн. доларів із погашенням в 2014 році фінальний пріоритетний незабезпечений рейтинг в іноземній валюті на рівні "B-" і фінальний рейтинг зворотності активів "RR4".

Про це ідеться у повідомленні прес-служби Fitch.

"Присвоєнню фінальних оцінок передував розгляд остаточної документації щодо випуску, який в значній мері відповідає інформації, котру агентство отримало при присвоєнні очікуваних рейтингів", - ідеться в прес-релізі.

Як зазначає Fitch, рейтинг поворотності активів за єврооблігаціями збережений на рівні "RR4", незважаючи на те, що емісія була проведена в меншому обсязі, ніж планувалося, а строк до погашення був зменшений з п'яти до трьох років.

Реклама:

Також агентство врахувало те, що поручителі належать до юрисдикції Україні.

Як повідомлялося, раніше Fitch Ratings присвоїло планованому випуску Agroton Public Limited очікуваний рейтинг "B-(exp)" і рейтинг відновлення "RR4".

Українська аграрна група "Агротон" випустила єврооблігації на 50 млн. доларів із терміном погашення в 2014 році і ставкою купона 12,5% річних.

Організаторами розміщення виступили "Драгон Капітал", Jaspen Capital Partners і "ВТБ Капітал".

Холдинг "Агротон", один з найбільших сільськогосподарських виробників Східної Україні, працює з 1992 року.

Компанія контролює елеваторні потужності на 235 тис. тонн зберігання зерна.

Холдинг спеціалізується на вирощуванні зернових і олійних культур, виробництві та реалізації продукції тваринництва, виробництві хлібобулочних і макаронних виробів, сирів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: