"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Україна не готова до платних доріг – Колесніков

Понеділок, 18 липня 2011, 14:54

Україна поки не готова до платних доріг, заявив віце-прем'єр - міністр інфраструктури Борис Колесніков.

"На жаль, поки платні дороги в Україні - це утопія", - сказав він на прес-конференції за підсумками півріччя роботи свого міністерства.

"Україна поки не готова до платних автодоріг. Коли середня зарплата буде 1000 доларів, тоді можна буде говорити й про платні дороги", - пояснив Колесніков

"Але автомобільні дороги - це найбільш серйозна проблема. На це варто витрачати гроші. УЄФА порахувало, що на нові дороги в України піде 40-50 років. Але ми повинні все зробити за 10 років. Уже цієї осені буде відмінна траса Київ - Москва", - заявив віце-прем'єр.

Реклама:

Він також розповів про плани будівництва метро в Донецьку й Дніпропетровську.

"До грудня міністерство надасть підсумки переговорів з компанією, яка побудувала дубайське метро. З приводу метро в Донецьку й Дніпропетровську поки можна сказати тільки, що метро буде йти поверхнею там, де немає історичного центру", - заявив Колесніков.

"Зараз буде проведене розслідування концертної діяльності Льодового палацу в Києві (очевидно, йдеться про Палац спорту - ред.)", - сказав він.

Колесніков пообіцяв журналістам багато цікавого, - зокрема, у частині порівняння офіційних і реальних доходів від продажу квитків.

"Украли навіть 2 баскетбольних щити й 2 баскетбольні кошики й намагалися продати", - сказав Колесніков

Крім того, говорячи про проекти в рамках Євро-2012, він зазначив: "Ми щокварталу проводимо аудит із міжнародними аудиторами й здаємо до архіву для майбутніх поколінь".

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!