"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Росія затримує вантажі з України?

Четвер, 14 липня 2011, 12:54

Ситуація в міжнародних автомобільних пунктах пропуску на кордоні Росії з Україною як і раніше залишається напруженою.

За інформацією Центрального митного управління, в четвер на в'їзд до Росії з боку України (пост "Троєбортне" і пост "Погар") стояли 150 і 70 вантажних автомобілів відповідно, інформує "Інтерфакс".

Як повідомили в четвер "Інтерфаксу" у прес-службі Брянської митниці, в МАПП "Троєбортне" в четвер проходить нарада керівників Брянської митниці, представників регіональної адміністрації, Брянського філії ФГУП "Росгранстрой".

У прес-службі нагадали, що для вирішення ситуації з інших регіональних митних управлінь прикомандировані 39 осіб для посилення чергових змін.

Реклама:

Як повідомлялося, черги викликані передачею з 29 червня митниці повноважень по транспортному, ветеринарному та фітосанітарному контролю.

У середу митниця звернулася до учасників зовнішньоекономічної діяльності з проханням коригувати маршрути і користуватися альтернативними, менш завантаженими, пунктами пропуску.

Зокрема, за статистикою ЦТП немає черг на в'їзд в Білгородській, Воронезькій і Курській митницях: пости "Грайворон", "Нехотєєвка", "Шебеко", "Бугаївка", "Крупець", "Суджа".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!