СБУ "накрила" іще й банк Жеваго

Понеділок, 11 липня 2011, 16:25

Слідом за проникненням і виїмкою документів на заводі "Росава", співробітники СБУ почали виїмку документів у центральному офісі банку "Фінанси та Кредит" у Києві.

Про це заявив голова прес-служби групи компаній "Фінанси та Кредит", яка об'єднує активи бізнесмена і політика, депутата від Блоку Юлії Тимошенко Костянтина Жеваго, Максим Прасолов, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Таке ж відбувається в центральному офісі банку "Фінанси та Кредит". Люди в масках, озброєні автоматами, здійснюють виїмку документів прямо зараз. Це, в принципі, відбувається по підприємствах групи", - сказав Прасолов.

"У нас немає припущень з чим це може бути пов'язано. Вони посилаються на якийсь кримінальну справу, але жодної кримінальної справи щодо підприємств не було", - додав голова прес-служби.

Реклама:

За словами Прасолова, абсолютно незрозумілий сам факт участі співробітників СБУ у слідчих діях.

"Чому саме це відомство бере участь у слідчих діях з кримінальних справ - незрозуміло. Це що, загроза безпеці України? Чому це не слідча бригада Генпрокуратури?", - задається питанням представник групи.

Як повідомлялося, 11 липня до заводоуправління ПрАТ "Росава" у Білій Церкві проникли озброєні люди, що представилися співробітниками Служби безпеки України.

Вони заблокували четвертий поверх будівлі, на якому розміщується служба фінансового директора підприємства, і почали проводити виїмку документів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: