СБУ захоплює шини Жеваго. ФОТО. Додано ВІДЕО

Понеділок, 11 липня 2011, 17:52 -

На шинному підприємстві "Росава" відбувається захоплення заводоуправління людьми, які представляють Службу безпеки України.

Про це йдеться у повідомленні підприємства.

Загарбники не пред'являють документів, що дають повноваження для даних дій, але посилаються на постанову Генпрокуратури, зазначають представники заводу. 

"Ми неприємно здивовані безцеремонністю дій співробітників СБУ. Якщо підприємству необхідно пред'явити будь-які документи, достатньо просто запиту. А силові дії в такому форматі говорять про наявність інших мотивів, що відрізняються від встановлення істини" - зазначив голова наглядової ради "Росава" Вадим Татусь.

Реклама:

Робота підприємства зараз паралізована. Більше 5 тисяч працівників збираються біля заводоуправління.

При цьому прес-секретар СБУ Марина Остапенко повідомила "Українській правді", що відомство проводить слідчі дії на приватному акціонерному товаристві "Росава" (Біла Церква).

За її словами, слідчі дії проводяться в рамках порушеної кримінальної справи з санкції суду. Остапенко не змогла розповісти подробиці цієї справи.

Як відомо, акціонерне товариство "Росава" входить до структури активів групи "Фінанси та Кредит", яка належить "бютівському" депутату Костянтину Жеваго.

 
 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: