"Південна залізниця" влізла в борги на 160 мільйонів

Понеділок, 11 липня 2011, 11:19

СТГО "Південна залізниця" за результатами тендеру 1 липня уклала угоди на відкриття відновлювальних кредитних ліній строком на три роки на загальну суму 156 мільйонів гривень.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

АТ "Сбербанк Росії" надасть кредит у розмірі 80 мільйонів гривень. Відсотки за кредит становлять 16,0%, комісія по кредиту - 0%, вартість застави - 340%.

ПАТ "Марфін Банк" надасть кредит у розмірі 50 мільйонів гривень. Відсотки за кредит - 13,25% комісія по кредиту - 1,0%, вартість застави - 150%.

Реклама:

АБ "Експрес-Банк" надасть кредит у розмірі 26 мільйонів гривень. Відсотки за кредит - 15,5% комісія по кредиту - 0%, вартість застави - 100%.

В торгах крім переможців також приймали участь Ощадбанк та ПАТ "Промінвестбанк", що належить російському "Внешэкономбанку"», який очолює прем'єр-міністр РФ Володимир Путін.

Їх пропозиції було відхилено у зв'язку з відсутністю необхідної документації.

Торги вдалось провести лише по трьом з 24 лотів на загальну суму 1,92 мільярда гривень, які "Південна залізниця" планувала взяти в борг.

По решті лотів до участі в торгах було допущено або подано менше двох конкурсних пропозицій.

Нагадаємо, 15 червня "Південна залізниця" уклала угоду з російським "ВТБ Банком" на кредит у розмірі 400 мільйонів гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
504 error
Підпишіться на наші повідомлення!