Україна і Вірменія торгуватимуть без обмежень

П'ятниця, 1 липня 2011, 16:02

Україна і Вірменія домовилися торгувати без обмежень.

Про це заявив президент Віктор Янукович під час спільної прес-конференції з вірменським колегою Сержем Саргсяном, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Янукович зазначив, що Україні та Вірменії необхідно розширювати двосторонню договірну базу.

"За деякими товарними групами нам необхідно зняти обмеження. Протокол з питань економічного співробітництва, який ми підписали сьогодні, відображає, що протягом найближчого року-півтора ми обмеження в русі товарів знімемо з двох сторін", - сказав він.

Реклама:

Також Янукович відзначив важливість активізації роботи спільної міжурядової українсько-вірменської комісії з питань економічного співробітництва.

Невід'ємною частиною роботи зі зміцнення українсько-вірменських відносин глава держави назвав проведення спільних бізнес-форумів, в ході яких відпрацьовуються інструменти взаємодії та практичного вирішення конкретних питань співробітництва між двома країнами.

За його словами, сторони приділили особливу увагу розвитку енергетичної галузі.

"Україна традиційно була партнером Вірменії в питаннях розвитку та будівництва енергогенеруючих потужностей, зокрема теплоелектростанцій, а також малих і середніх гідроелектростанцій", - сказав Янукович.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: