"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Яцуба допоможе Чорноморському флоту будувати

Середа, 8 червня 2011, 09:10

Новий голова міської державної адміністрації Севастополя Володимир Яцуба бачить одним із головних своїх завдань у місті повернення Севастополю його "будівельних можливостей", і вважає неправильним, що Чорноморський флот РФ "згортає" будівництво житла.

Про це він заявив у вівторок після церемонії представлення на посаді, повідомляє агентство УНІАН.

За словами Яцуби, одним із пріоритетів у його роботі буде реалізація програми "Доступне житло", одним з розробників якої він є.

"По-простому, це 30% дисконт у придбанні сім`ями до 35 років житла", - сказав він.

Реклама:

Яцуба також висловив жаль, що "частина програми, якою займався Чорноморський флот і його підрозділи, почала згортатися".

За його словами, "це не годиться, тому що без будівництва з боку будівельників і фінансування (з боку) Чорноморського флоту Севастополю буде дуже важко".

Тому, як сказав ЯЦУБА, його "завдання, політичне та організаційне, повернути ті можливості. Це окрема тема, якою ми будемо займатися".

Як повідомлялося, 7 червня президент Віктор Янукович призначив Володимира Яцубу головою адміністрації Севастополя, звільнивши його з посади свого постійного представника в Криму, яку той обіймав близько п`яти місяців.

1 червня президент звільнив Валерія САратова з посади керівника МДА Севастополя, яку той обіймав трохи більше року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: