Екс-зять Черновецького отримає компенсацію за "Київміськбуд"?

Понеділок, 6 червня 2011, 12:23

Компанія "Новий регіон", яку пов'язують із екс-зятем мера Києва В'ячеславом Супруненком, може одержати грошову компенсацію за "Київміськбуд".  

Про це заявив заступник голови КМДА Олександр Пузанов в інтерв'ю агентству "ЛІГАБізнесІнформ".

"Якщо так вирішить суд, безумовно, компенсація буде виплачена. Поки таких рішень немає", - сказав чиновник.

Він наголосив, що компанія буде повернута у власність міста найближчим часом.

Реклама:

"Київміськбуд" веде цілеспрямовану роботу з повернення своїх пакетів акцій, уже є відповідне рішення Господарського суду Києва. Думаю, що найближчим часом цей процес буде доведений до логічного завершення", - сказав чиновник.

Пузанов не підтвердив інформацію про те, що глава фракції Блока Черновецького в Київраді Денис Комарницький погодився повернути активи компанії в обмін на волю.

"Мені нічого не відомо про мотиви Комарницького, і наша робота (з повернення активів) ніяк не залежить від його позиції", - сказав чиновник.

Як повідомлялося, Київська держадміністрація 29 липня 2009 року продала акції холдингу компанії "Новий регіон", яку пов'язують із зятем мера Києва Леоніда Черновецького В'ячеславом Супруненком.

Передумовою продажу компанії стало рішення Київради від 12 липня 2007 року, яким були внесені зміни в програму приватизації на 2007-2010 роки.

Однак 14 жовтня 2010 року суд визнав це рішення недійсним.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: