"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Азаров розписав 1,8 мільярда на потреби

П'ятниця, 24 червня 2011, 18:40

Уряд схвалив постанову "Про державне замовлення на закупівлю товарів, виконання робіт, надання послуг для державних потреб у 2011 році".

Відповідну постанову, розроблену Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, затверджено на засіданні Кабміну 22 червня, пише "Дело".

Постановою визначено обсяги державного замовлення на закупівлю товарів, виконання робіт, надання послуг для державних потреб у 2011 році відповідно до затверджених обсягів фінансування за рахунок коштів держбюджету, а також перелік державних замовників.

Реалізація постанови дозволить державним замовникам здійснити заходи щодо своєчасного розміщення держзамовлення для задоволення державних потреб на конкурсній основі відповідно до законодавства.

Реклама:

У зведеній сумі коштів, передбачених у держбюджеті на фінансування держзамовлення на 2011 рік, вказується загальна сума в розмірі 1,827 мільярда гривень.

Найбільше - 644,6 мільйона гривень - передбачено витрачати в сфері культури.

Найменше коштів передбачено для Міністерства надзвичайних ситуацій - 160 мільйонів гривень, які підуть на випуск друкованої продукції.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!