"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Янукович у четвер радитиметься з інвесторами

Четвер, 23 червня 2011, 09:55

23 червня під головуванням президента Віктора Януковича відбудеться пленарне засідання Ради вітчизняних та іноземних інвесторів.

Про це повідомляє агентство УНІАН із посиланням на прес-службу глави держави.

Радник президента - керівник Головного управління з питань міжнародних відносин Андрій Гончарук повідомив, що головне завдання засідання ради - поглибити безпосередній діалог влади та бізнесу на найвищому рівні та удосконалити механізм взаємодії президента і найбільших інвесторів в економіку нашої держави.

За його словами, під час засідання планується розглянути широке коло питань щодо завершення реформування регуляторної сфери та судової системи, покращення умов ведення бізнесу в Україні, поліпшення інвестиційного клімату.

Реклама:

Крім того, передбачається обмін думками щодо земельної реформи, а також інноваційних підходів в аграрній, металургійній, банківській галузях, сферах високих технологій та електронного урядування.

Гончарук зазначив, що розроблена концепція діяльності Ради вітчизняних та іноземних інвесторів має забезпечити активізацію діяльності системи аналогічних рад, які були створені в усіх регіонах України і при центральних органах виконавчої влади.

Він запевнив, що надані інвесторами рекомендації будуть проаналізовані і на їхній основі буде підготовлене відповідне доручення глави держави.

Рада вітчизняних та іноземних інвесторів була створена президентом для спільного з найбільшими інвесторами визначення основних напрямів державної політики щодо поліпшення інвестиційного клімату в Україні.

Рада має сприяти залученню та ефективному використанню вітчизняних та іноземних інвестицій для забезпечення розвитку економіки нашої держави, прискорення її інтеграції у європейську і світову економічні системи.

Рада надає пропозиції президенту щодо стимулювання інвестиційної діяльності в Україні, формування привабливого інвестиційного іміджу нашої країни з урахуванням провідного вітчизняного та іноземного досвіду.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!