Вкладники Родовід Банку уже отримали більше 3 мільярдів

Середа, 22 червня 2011, 18:01

Станом на 21 червня 2011 року розмір виплачених вкладникам Родовід Банку через державний Ощадбанк коштів перевищив 3,1 млрд. гривень.

Про це пише газета "Дело" із посиланням на прес-службу Ощадбанку.

За його словами заступника голови правління держбанку Антона Тютюна, близько 35% своїх коштів колишні клієнти Родовід Банку залишили в Ощадбанку, оформивши відповідний депозит.

"На мій погляд, такого результату вдалося досягти завдяки кільком чинникам. По-перше - це виважене і обґрунтоване рішення, прийняте НБУ та Кабінетом міністрів про переведення вкладників саме в Ощадбанк. Важливими чинниками є також ефективна організація процесу виплат, наявність в Ощадбанку конкурентних депозитних продуктів, статус державного банку та гарантія повернення 100% суми вкладів", - цитує прес-служба заступника голови Ощадбанку.

Реклама:

Згідно з повідомленням, за неповних три місяці роботи оператори контакт-центру прийняли і обробили понад 200 тис. дзвінків від клієнтів Родовід Банку.

Як повідомлялося, Міністерство фінансів прогнозує, що державний Ощадбанк завершить виплати депозитів вкладникам проблемного Родовід Банку до кінця серпня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: