"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Регіонал" пропонує компенсувати Могильову мільярд

Четвер, 16 червня 2011, 11:28

Скорочення платних послуг, які МВС "надавало" населенню, призведе до того, що спецфонд міністерства недоотримає 1,2 мільярда гривень.

У Партії регіонів пропонують виділити з держбюджету додатково 925 мільйонів гривень, щоб компенсувати ці втрати.

Держава забезпечує тільки 35-40% витрат МВС. 85-90% з цих витрат - зарплата та інші соцвиплати співробітникам міліції.

Витрати ж на енергоносії держава покриває тільки на 10-15%. А кошти на капремонт СІЗО не виділяються взагалі.

Реклама:

Тому єдиним шляхом покриття дефіциту бюджету МВС був напрямок на зазначені витрати коштів, отриманих від надання платних послуг міністерства.

Про це йдеться в пояснювальній записці "регіонала" Владислава Забарського до законопроекту про внесення змін до додатку № 3 закона "Про держбюджет на 2011 рік", інформує "Дело".

У зв'язку зі скороченням кількості платних послуг з 107 до 46, а також зменшення вартості низки платних послуг спецфонду МВС в цьому році недоотримає 1,178 мільярда гривень - з них 453 мільйона гривень - через скасування державного техогляду авто. Це становить 60% надходжень.

Як компенсувати такі "втрати" в МВС не знають. Тому народний депутат від Партії регіонів Забарський пропонує виділити Міністерству внутрішніх справ з держбюджету 925 мільйона гривень. З них 825 мільйонів гривень - витрати на споживання, а 100 мільйонів гривень - витрати на розвиток.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: