Міноборони проведе внутрішній аудит

Вівторок, 14 червня 2011, 17:27

Міністерство оборони має намір провести внутрішній аудит для запобігання та протидії корупції в 2012 році.

Про це заявив директор Контрольно-ревізійного департаменту Міноборони Володимир Ільченко у ході міжнародного семінару з проведення внутрішнього аудиту органів військового управління в Києві, повідомляє агентство "Українські новини" із посиланням на прес-службу Міноборони.

"З наступного року в Міністерстві оборони буде введений новий вид контролю - внутрішній аудит, який є сучасним випробуваним інструментом щодо запобігання та протидії корупції", - сказав він.

У зв'язку з цим він зазначив, що військове відомство продовжує розробляти більш ефективні методи менеджменту та удосконалювати системи контролю за використанням державних ресурсів.

Реклама:

Крім цього, в ході семінару були розглянуті питання відповідальності та результатів внутрішнього аудиту в сфері оборони України, досвід у цьому інших держав, структура служби внутрішнього аудиту та її взаємодія з іншими службами та підрозділами, внутрішній аудит і корупція, продукти аудиту, обговорення проекту стратегії впровадження внутрішнього аудиту в Міноборони.

Як повідомлялося, у квітні Україна обіцяла НАТО в 2011 році розробити і затвердити державну програму запобігання та протидії корупції на період до 2015 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: