Статистика США знизила долар до мінімуму за три тижні

Середа, 1 червня 2011, 09:36

Курс долара до євро опустився в ході торгів у середу до мінімального рівня за три тижні.

Інвестори очікують повідомлень про зниження темпів найму працівників американськими компаніями і охолодженні активності у виробничому секторі.

За даними агентства Bloomberg, долар в перший день літа дешевшає по відношенню до 11 з 16 найбільш активно торгованих валют світу.

Курс євро у середу становив 1,4432 долара порівняно з 1,4396 за підсумками сесії 31 травня в Нью-Йорку, передає "Інтерфакс".

Реклама:

У парі з єною євро подешевшав до 117,24 з 117,37 єни напередодні.

Вартість долара по відношенню до японської нацвалюти знизилася на 0,3% - до 81,26 єни.

У середу дані про американський ринок праці оприлюднить галузева організація ADP Employers Services, а в п'ятницю вийде офіційний звіт міністерства праці США.

Передбачається, що ADP оголосить про збільшення числа робочих місць в США на 175 тисяч у травні після підйому на 179 тисяч місяцем раніше.

Перед звітом Мінпраці опитані Bloomberg аналітики прогнозують, що темпи створення робочих місць в США сповільнилися минулого місяця до 185 тисяч з 244 тисяч в квітні.

Рівень безробіття, ймовірно, знизився з 9% до 8,9%.

У середу Інститут управління поставками оприлюднить дані про ділову активність у виробничому секторі США в травні. Його індекс ISM Manufacturing, як очікується, знизився в травні до мінімальних з жовтня 57,1 пункту проти 60,4 пункту у квітні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: