"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

НСК "Олімпійський" продовжує дорожчати

Четвер, 5 травня 2011, 09:44

Національне агентство з питань підготовки та проведення в України Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році закупило послуги зі зміни проектної документації реконструкції НСК "Олімпійський".

Про це повідомляє офіційний портал Вісника державних закупівель, передає "Дело".

Згідно з опублікованою інформацією, 29,4 мільйона гривень з державного бюджету буде витрачено на проектні роботи з розробки та коригування проектної документації на стадії "Робоча документація" по об'єкту: "Реконструкція існуючих та будівництво нових об'єктів НСК "Олімпійський".

Фінансування отримає компанія "ІБК Трансекспо" - системний інтегратор, який надає послуги проектування, монтажу та сервісного обслуговування систем доступу, відеоспостереження, системи автоматизації та диспетчеризації, системи заземлення і блискавкозахисту; системи гравітаційного і механічного димовидалення; системи пожежогасіння всіх видів і технологій; системи оповіщення про пожежу, управління евакуацією та протипожежної диспетчеризації

Реклама:

Нагадаємо, згідно з останніми змінами до кошторису будівництва, вартість реконструкції стадіону, де буде проходити фінальний матч чемпіонату Європи з футболу, складе 4,6 мільярда гривень.

Про це йдеться в затвердженому 11 квітня оновленому паспорті Державної цільової програми підготовки до Євро-2012.

Крім того, на благоустрій Троїцької площі перед стадіоном піде 104 мільйони гривень, ще 402 мільйони гривень - на облаштування 1,5-кілометрової зони НСК.

Загальна вартість будівництва стадіону у Львові, на якому будуть зіграні три матчі групи в чемпіонату Європи в 2012 році складе 2,2 мільярда гривень.

Нагадаємо, вартість донецької "Донбас Арени", введеної в експлуатацію в серпні 2009 року, склала близько 3,2 мільярда гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: