СБУ виявило, як при Тимошенко крали в "Укрпошті"

Вівторок, 31 травня 2011, 18:52

Служба безпеки порушила кримінальну справу стосовно заступника гендиректора "Укрпошти" за розкрадання державних коштів.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру СБУ.

Слідством встановлено, що внаслідок порушення вимог чинного законодавства при укладанні у вересні 2009 року договору на послуги поштового зв`язку УДПЗ "Укрпошта" заподіяло збитки державі на загальну суму понад 4 мільйони гривень.

Справа порушена за матеріалами міжнародних аудиторських організацій, якими виявлено низку зловживань при перевірці законності використання урядом України бюджетних коштів у 2008-2009 роках та в 1 кварталі 2010 року, зазначається в повідомленні.

Реклама:

Відповідно до інформації прес-служби, кримінальну справу стосовно посадовця порушено в рамках розслідування Головним слідчим управлінням СБУ іншої кримінальної справи.

Вона стосується фактів заволодіння службовими особами Держкомзему та посадовцями двох ТОВ чужим майном, державними грошовими коштами на суму 3,74 мільйона гривень, які виділялись із Стабілізаційного фонду.

Відповідні кошти мали бути використані для виготовлення та розсилки інформаційних повідомлень щодо безоплатного оформлення та видачі державних актів на право власності на земельні ділянки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!