"Донецьксталь" обіцяє судитися з ДКЦПФР

Понеділок, 30 травня 2011, 14:47

"Донецьксталь" планує звернутися в суд з метою визнання рішення ДКЦПФР щодо призупинення обігу цінних паперів підприємств групи.

Про це "Економічній правді" повідомила прес-служба "Донецьксталі".

"Дії ДКЦПФР призвели до економічних та моральним збитків підприємств "Донецьксталі", у зв'язку з чим керівництво компанії має намір звернутися до суду з метою визнання рішення незаконним та витребування компенсації з винних за завдані збитки", - повідомляє прес-служба групи.

Згідно з повідомленням, при винесенні рішення ДКЦПФР не проводила жодних перевірок або консультацій з "Донецьксталю" з приводу підготовлюваного "вердикту" і не повідомляла про наявні претензії регуляторного органу до акціонерним товариствам.

Реклама:

"Керівництво підприємств до цього дня офіційно не повідомлено ДКЦПФР ні про суть претензій, які спричинили винесення горезвісного рішення, ні про ім'я народного депутата, чиє анонімне, де-факто, звернення стало підставою для зупинки торгів по акціях підприємств групи "Донецьксталь", - відзначають на підприємстві.

Враховуючи викладене, "Донецьксталь" дійшла висновку, що у ДКЦПФР були відсутні підстави для винесення такого рішення, а дії державного органу є поспішними, упередженими і заангажованою.

Нагадаємо, 27 травня стало відомом, що Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку зупинила на рік обіг цінних паперів підприємств бізнесмена Віктора Нусенкіса.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!