Литвин хоче знати, що Хара зробив з майном ФПУ

Понеділок, 30 травня 2011, 12:58

Спікер парламенту Володимир Литвин заявляє, що буде зроблений офіційний запит до Генпрокуратури з приводу інформації у ЗМІ про неефективне використання майна Федерації профспілок України.

Про це спікер заявив на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту у відповідь на пропозицію лідера фракції Народної партії Ігоря Шарова про необхідність звернутися до Генпрокуратури, або до керівництва ФПУ з приводу ситуації навколо майна профспілок, передає УНІАН.

Лідер ФПУ, "регіонал" Василь Хара підкреслив, що "ФПУ готова до розгляду цього питання в будь-якому форматі".

При цьому він зазначив, що "це провокація, замішана на сто відсотків на брехні, і це зрежисований захід, який ставить перед собою мету, як і раніше, - скомпрометувати ФПУ як начебто неефективного власника і прибрати до рук майно".

Реклама:

Хара додав, що "спекуляції, які в ЗМІ платяться і організовуються, вони наскрізь брехливі і неправдиві".

Як повідомлялося, 25 травня Генпрокуратура розпочала перевірку законності відчуження майна санаторно-курортних закладів ФПУ.

У ГПУ нагадали, що ФПУ є власником понад 150 санаторно-туристичних комплексів у всіх куточках держави.

Генпрокуратурою 23 травня 2011 внесено припис голові ФПУ з вимогою недопущення незаконного відчуження майна профспілок і прийняття рішень про подальше використання майна санаторно-курортних закладів відповідно до чинного законодавства України, інтересів громадян і держави.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: