Литвин хоче змін до Податкового кодексу в червні

Понеділок, 30 травня 2011, 12:18

Голова Верховної ради Володимир Литвин просить депутатів звести всі зміни до Податкового кодексу в один законопроект і прийняти його в червні.

Про це він повідомив на засіданні погоджувальної ради.

Як передає "ЛІГАБізнесІнформ", Литвин зазначив, що на даний момент зареєстровано 39 законопроектів, якими пропонується внести зміни до Податкового кодексу.

"Я попросив би голову комітету з питань податкової та митної політики Віталія Хомутинника, чи можемо ми вийти на один уніфікований проект закону, уважно поставившись до тих пропозицій, які внесені ... і нам бажано в червні прийняти єдиний законопроект, який носив би цілісний, системний характер і зняв би розмови, дискусії, звинувачення з цього приводу, в тому числі з Верховної ради України", - сказав він.

Реклама:

У свою чергу, голова профільного парламентського комітету Хомутиннік відзначив, що таких законопроектів у комітеті на даний момент близько 40, більшість з них включені на друге читання в проект N8217, який заплановано до розгляду на цьому тижні в четвер.

Він також зазначив, що якщо комітет не встигне відпрацювати всі законопроекти, він запропонує перенести цей документ на наступний пленарний тиждень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: