Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси

Четвер, 26 травня 2011, 18:36

Уряд готовий компенсувати українським автоперевізникам до 100% кредиту за купівлю нових автобусів українського виробництва.

Про це повідомив віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков за підсумками Міжнародного транспортного форумі, що проходить 25-27 травня 2011 року у Німеччині.

"Держава повинна вести абсолютно прозору гру з бізнесом. Якщо перевізник купує нові автобуси, держава забезпечить умови для його роботи, але возити на скотовозах людей ми не будемо. Ми не дозволимо переобладнувати у подальшому вантажні автобуси під пасажирські", - підкреслив Віце-прем'єр-міністр.

"Ми готові компенсувати 100% кредиту - тобто, повну ставку кредиту за купівлю українськими автоперевізниками автобусів українського виробництва. Позиція держави наступна: купуйте автобуси великої місткості українського виробництва, і держава всіляко вам у цьому допоможе. Такі правила ми введемо вже з 1 липня цього року", - зазначив Колесніков.

Реклама:

Віце-прем'єр наголосив, що для того, щоб не було нарікань з боку перевізників, Міністерство інфраструктури значно вдосконалить Порядок проведення конкурсів на пасажирські перевезення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!