Янукович починає масштабне будівництво в своїх резиденціях

П'ятниця, 20 травня 2011, 12:59

У червні і липні 2011 року Державне управління справами при президенті Януковичу проведе масштабні закупівлі робіт з будівництва комплексу будівель в центрі Києва і за межами столиці для прийому вищих посадових осіб іноземних делегацій.

За даними Адміністрації президента, вже в наступному місяці Державне управління справами проведе закупівлю будівельно-монтажних робіт зі створення житлового комплексу для прийомів вищих посадових осіб іноземних держав в заміській резиденції "Залісся", повідомляє "Дело".

Нагадаємо, саме тут у 2010 році глава держави відсвяткував своє 60-річчя. Напередодні минулорічного святкування на території "Залісся" було в стислі терміни побудовано вертолітний майданчик.

Крім "Залісся" велике будівництво заплановано і в київській резиденції президента.

Реклама:

У червні - липні Держуправсправами президента проведе закупівлю проектно-вишукувальних та будівельних робіт зі створення комплексу будівель в державних резиденціях, розташованих у кварталі вулиць Грушевського, 20 / 1 та Липській, 4 у Києві.

Як уточнюють в Адміністрації президента, комплекс будівель буде призначений для прийому вищих посадових осіб іноземних держав.

Нагадаємо, в минулому році заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман повідомила, що розглядається можливість переїзду Віктора Януковича в одну з будівель в центрі Києва, щоб його кортежі не створювали труднощів київським автомобілістам і пасажирам.

За даними ЗМІ, саме резиденція на Липській, 4 повинна була стати новим місцем проживання глави держави.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!