Generali Group пішла з українського ринку

Четвер, 19 травня 2011, 14:11

Generali Group, одна з найбільших страхових груп світу, пішла з українського страхового ринку.

Про це повідомив глава правління ВАТ "Українська страхова компанія "Гарант-Авто" - раніше - ВАТ "Українська страхова компанія "Дженералі Гарант" Сергій Волковський, інформує "Інтерфакс-Україна".

За його словами, в той же час Generali Group залишилася партнером СК "Гарант-Авто". У рамках цього партнерства днями були пролонговані договору перестрахування.

Він також повідомив, що на початку поточного року Generali Group продала свій 52%-ний пакет акцій юридичним особам.

Реклама:

За даними Волковського, до теперішнього часу основними акціонерами СК "Гарант-Авто" є компанії "Ньюоркс Лтд." - 22%, "Тінксвел Лтд." - 21%.

Фізичним особам, голові корпорації "УкрАВТО" Таріел Васадзе належить 35% акцій, члену наглядової ради страховика Юрію Лахно - 10%.

Як зазначив член наглядової ради "Гарант-Авто" Вернер Мертель, партнерські відносини між Generali Group і "Гарант-Авто" передбачають, зокрема, обслуговування міжнародних клієнтів групи в Україну.

Відповідаючи на питання про причину відходу Generali Group з українського страхового ринку, він сказав, що може говорити тільки як неофіційна особа: Generali Group на всіх ринках її присутності, зокрема, в Угорщині, Болгарії і т. д., займає лідируючі позиції і входить в ТОП-5 лідерів цих ринків.

Generali Group спільно з польською групою PPF є акціонером української страхової компанії "Дженералі страхування життя".

СК "Дженералі страхування життя" є членом Generali PPF Holding BV, яка працює в 14 країнах Центральної та Східної Європи.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: