"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Підготовка функціонерів до Євро-2012 коштуватиме Києву 18 мільйонів

Середа, 18 травня 2011, 20:29

Київський нацiональний унiверситет iменi Тараса Шевченка та ПП "Робот-Iнтелект" виграли тендер Головного управлiння освiти i науки Київської мiськради на забезпечення мовної пiдготовки волонтерiв, стюардiв, працiвникiв сфери обслуговування, медичних працiвникiв та спiвробiтникiв правоохоронних органiв для обслуговування в столицi фiнальної частини чемпiонату Європи з футболу в 2012 роцi.

Договори на надання вiдповiдних послуг мiж сторонами були пiдписані 11 травня, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу Мiнiстерства економiчного розвитку i торгiвлi.

Вартiсть укладеного договору з унiверситетом iм. Шевченка становить 5 млн. гривень (без ПДВ), з "Робот-Iнтелект" - 5,2 млн. гривень.

Головне управлiння освiти i науки 11 травня також уклало договiр із Нацiональним педагогiчним унiверситетом iм. М. Драгоманова на забезпечення практичної пiдготовки волонтерiв i стюардiв для обслуговування заходiв Євро-2012 у Києвi.

Реклама:

Вартiсть укладеного з унiверситетом iм. Драгоманова договору становить 5,5 млн. гривень.

При цьому процедурою вiдбору волонтерiв i стюардiв для обслуговування в столицi Євро-2012 займеться Український науково-методичний центр практичної психологiї i соцiальної роботи.

Із ним 11 травня пiдписанио договiр на 1,71 млн. гривень (без ПДВ).

У свою чергу, приватний вищий навчальний заклад "Київський мiжнародний унiверситет" за 500 тис. гривень (без ПДВ) забезпечить дослiдження мiжнародної практики органiзацiї волонтерського руху та роботи з молоддю в країнах, якi проводили великi мiжнароднi спортивнi заходи.

Лот на забезпечення участi органiзаторiв та волонтерського активу у всеукраїнських i мiжнародних науково-практичних семiнарах i конференцiях анульовано у зв'язку з тим, що було подано менше двох пропозицiй.

Як відомо, в рамках Євро-2012 Київ прийматиме i проводитиме три матчi групової стадiї, один чвертьфiнал i фiнал.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!