Дочку "Нафтогазу" продовжують вганяти в борги

Вівторок, 17 травня 2011, 15:32

Державне акціонерне товариство "Чорноморнафтогаз" має намір залучити фінансування у вигляді кредиту в сумі 60 мільйонів гривень.

Відповідно до оголошення, тендерні пропозиції компанія буде приймати до 15 червня 2011 року, на цю ж дату заплановано їх розкриття, передає "Інтерфакс-Україна".

Кредитні кошти планується залучити строком на один рік з моменту підписання кредитної угоди.

У тендерній документації також наголошується, що ставка за користування кредитом не повинна перевищувати 18% річних з урахуванням всіх комісій.

Реклама:

Кошти будуть направлені на придбання матеріалів, сировини, оплату виконаних робіт і послуг, кредиторську заборгованість, виплату заробітної плати та сплату податків.

"Чорноморнафтогаз" здійснює роботи з освоєння українських шельфів Чорного та Азовського морів.

Підприємство також видобуває вуглеводні на родовищах, розташованих у Криму, експлуатує розташовані на півострові Глібовське ПСГ і магістральні газопроводи.

100% акцій ДАТ знаходиться в управлінні НАК "Нафтогаз Україна".

У 2010 році "Чорноморнафтогаз" понизив видобуток природного газу на 9,8% - до 1,505 мільярда куб. м.

У той же час підприємство в 2010 році наростило видобуток нафти на 4,8% - до 8,7 тисячі тонн, газоконденсату - на 4,4%, до 70,6 тисячі тонн.

Нагадаємо, в грудні 2008 року "Чорноморнафтогаз" залучило кредитні лінії на 600 мільйонів гривень ВТБ і на 190 мільйонів гривень у Укргазбанку. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: