"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Людина Черновецького погодилася повернути активи "Київміськбуду"?

Вівторок, 17 травня 2011, 10:59

Денис Комарницький міг погодитися повернути місту активи "Київміськбуду".

До такої версії щодо мотивів звільнення з-під варти співголови фракції Блоку Черновецького схиляються у Київраді, пише газта "Сегодня".

Як відомо, напередодні слідчий Генпрокуратури змінив Комарницькому запобіжний захід із утримання під вартою на підписку про невиїзд.

"Адже незадовго до його затримання глава КМДА Олександр Попов безпосередньо звинуватив депутата і тих, хто за ним стоїть, у привласненні акцій компанії "Київміськбуд". Нова влада ніяк не могла їх повернути у міську власність через упертість "молодої команди", - йдеться у публікації.

Реклама:

Як пише газета, не виключено, що тепер і зять мера Леоніда Черновецького В'ячеслав Супруненко "стане більш поступливим у плані передачі назад місту земельних ділянок та інших активів, сумнівним чином приватизованих в минулі роки".

Крім того, за інформацією видання, не виключено, що Комарницький "полюбовно домовився з владою".

"Або, якщо говорити зовсім грубо, - просто тупо дав хабар. Але, враховуючи пильну увагу до справи і високі ставки по ній, це малоймовірно", - йдеться у публікації.

Також, пише газета, можливо, що Комарницький "погодився співпрацювати зі слідством і пролити світло на місцезнаходження оголошеного в розшук Супруненка, а також розповісти про земельні та приватизаційні схеми".

"Можливо, "зговірливості" людям мера додало повернення на батьківщину глави земельної комісії Київради Олексія Євлаха, яке має відбутися найближчим часом, який зараз перебуває у німецькій в'язниці. Не виключено, він готовий дуже багато чого розповісти слідству", - ідеться у статті.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: