Тігіпко узявся покращувати умови праці

Понеділок, 16 травня 2011, 19:40

Віце-прем'єр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко очолив робочу групу з питань удосконалення законодавства щодо створення економічних стимулів для поліпшення умов праці.

До складу групи увійшли представники роботодавців, профспілок, страхових компаній, Державної служби гірського нагляду та промислової безпеки, Держінспекції з праці, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

На думку Тігіпка, при проведенні реформ удосконалення правового поля у сфері трудових відносин є необхідним елементом, який дозволить за допомогою економічних механізмів і стимулів поліпшити умови праці для мільйонів українців.

"Завдяки активному діалогу з нашими соціальними партнерами та використання досвіду інших країн, ми зможемо вийти на оптимальну модель функціонування ринку праці, який, з одного боку, буде захищати працівника, а з іншого - стимулювати економічний розвиток країни", - переконаний він.

Реклама:

Раніше Тігіпко заявив, що підвищуючи відповідальність за виплату зарплат у конвертах і нелегальне працевлаштування, держава повинна разом із тим робити кроки назустріч бізнесу, спрощуючи процедури найму та звільнення з роботи, проводячи масштабну дерегуляцію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!