Литвин розповів, чому немає змін до Податкового кодексу

П'ятниця, 13 травня 2011, 17:45
Змiни до Податкового кодексу мають бути комплексним i погодженим рішенням.

Заявляє голова Верховної ради Володимир Литвин, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я виходжу з того, що потрiбно, щоб люди, якi постiйно стикаються з Податковим кодексом, побачили i вiдчули, що це комплекснi змiни, тому ми його - законопроект про внесення змiн до Податкового кодексу вiдклали для того, щоб ширше подивитися на тi змiни, якi запропонованi, i ухвалити один раз рiшення, а не кожен день вносити змiни до Податкового кодексу", - сказав Литвин у п'ятницю в ефiрi телеканалу "Рада".

За його словами, у парламентi зареєстровано близько 40 законопроектiв, що пропонують внести змiни до Податкового кодексу.

Спiкер зазначив, що авторами таких законопроектiв є як народнi депутати, так i Кабiнет Мiнiстрiв.

Реклама:

"Потрiбно все це акумулювати в одному документi для того, щоб вiн був зрозумiлий передусiм для людей, i природно, для того, щоб прибрати тi ляпи, якi сьогоднi є пiдставою для невдоволення людей", - сказав вiн.

Як приклад Литвин навiв норму, згiдно з якою транспортний збiр на сьогоднi  акумулюється в центрi, в Києвi через це iснують значнi затримки у ремонтi дорiг в усiй Українi, оскiльки мiста i райони країни не отримали вiдповiдних субвенцiй з центру на проведення ремонту автодорiг.

При цьому Литвин зазначив, що ранiше мiсцевi влади могли розраховувати на кошти, отриманi вiд транспортного збору, i виконувати вiдповiднi ремонтнi роботи автодорiг.

"Потрiбно зараз без крику, без iстерики, без страйкiв, без манiфестацiй ухвалити узгоджене рiшення", - сказав Литвин.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!