Янукович доручив Азарову готувати звільнення "реформаторів"

Четвер, 12 травня 2011, 20:11

Президент Віктор Янукович наголошує на неприпустимості формального ставлення високопосадовців до реалізації реформ в країні.

Як відзначив глава держави на засіданні Керуючої ради Комітету з економічних реформ, успішність реформування, безперечно, значною мірою залежить від виконавців - їх особистого ставлення до справи та дисципліни, передає його прес-служба.

"Головна вимога до виконавців - переконливе ставлення до тієї справи, якою вони займаються. Якщо немає переконливості, впевненості у тому, що робиш, - ніколи не буде успіху", - зазначив Янукович.

Сьогодні, упевнений президент, вже настав час робити висновки й усувати від реформаторської роботи тих людей, які не хочуть чи не можуть ефективно її виконувати.

Реклама:

У цьому зв'язку президент запропонував прем'єр-міністрові надати відповідні пропозиції.

"У короткий термін - до кінця травня - готуйте пропозиції по кадрових змінах... По всіх напрямках, де у нас вже розпочалися реформи, мають бути виконавці, у яких "очі горять", - сказав Янукович.

Глава держави також висловився за необхідність провести до кінця травня ревізію всіх  рішень, прийнятих на засіданнях Керуючої ради Комітету з економічних реформ.

"Де ми порушили графіки, і чому це відбулося? Чому не встигаємо ? Чи плануємо неякісно свою роботу, чи наші виконавці не здатні її виконувати? Треба зробити висновки. І, як кажуть, "роздати всім нагороди". Іншого шляху бути не може. Ми не можемо дискредитувати ту роботу, яку розпочали рік тому", - наголосив він. 

Президент звернув окрему увагу на важливість посилення інформаційної роботи. Насамперед це стосується донесення до суспільства конкретних цілей реформ і тих позитивних зрушень, до яких вони призведуть у майбутньому.

"Люди повинні зрозуміти, що ми ставимо за мету будувати сучасну країну, модернізувати її таким чином, щоб нам не було соромно перед нашими дітьми", - підкреслив Віктор Янукович.

"Ми з вами переконані: все, що ми робимо, піде на користь країні і людям. Переконані, що нам не треба втрачати час. А це означає, що кожен на своєму місті повинен якісно працювати. Моя позиція принципова в цьому питанні", - сказав президент.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!