Уряд дав 31 мільйон на молодіжне будівництво

Середа, 11 травня 2011, 15:44

Кабінет міністрів збільшив статутний капітал Державної спеціалізованої фінансової установи "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву" на 31 мільйон гривень.

Про це повідомили в прес-службі міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Віктора Тихонова, передає УНІАН.

За його словами, уряд своєю постановою також затвердив порядок використання цих коштів.

Тихонов уточнив, що статутний капітал фонду збільшуватиметься поетапно, й ці кошти фонд використовуватиме для виконання держпрограми забезпечення молоді житлом на 2002-2012 роки, зокрема, для надання молодим сім`ям і самотнім молодим громадянам, які потребують покращення житлових умов, довгострокових пільгових кредитів для будівництва й придбання житла.

Фонд сприяння молодіжному житловому будівництву працює за програмою пільгового кредитування будівництва житла молодим сім`ям, а також часткової компенсації кредитної ставки комерційних банків.

Програми фонду реалізуються за кошти державного бюджету.

7 липня 2010 року Кабмін передав Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву в сферу управління Мінрегіонбуду. До збільшення статутний капітал фонду становив 60 мільйонів гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!