Затримали директора "Київміськбуд-1"

Середа, 11 травня 2011, 15:14

Директора ЗАТ "Трест "Київміськбуд-1", що входить в корпорацію "Столиця" Валерія Бабича затримали у Києві за підозрою у фінансових махінаціях.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

"Оболонська прокуратура порушила кримінальну справу за підозрою у фінансових махінаціях, і в рамках розслідування цієї справи він затриманий", - сказав співрозмовник агентства.

У тресті "Київміськбуд-1" не підтвердили й не спростували дану інформацію, посилаючись на відсутність керівництва.

Главою правління й мажоритарним акціонером тресту до проведеної ним в 2010 році допемісії акцій на 104,85 мільйона гривень є Валентин Ісак, який також займає посаду президента корпорації "Столиця" і є найбільшим акціонером Банку "Столиця" (Київ).

Як відомо, акціонери ЗАТ "Трест "Київміськбуд-1" 29 січня 2010 року прийняли рішення  збільшити статутний капітал в 700 раз, або на 104,85 мільйона гривень - до 105 мільйонів гривень шляхом додаткової емісії акцій.

Залучені кошти трест планував спрямувати на поповнення обігових коштів.

ЗАТ "Трест "Київміськбуд-1" входить у корпорацію "Столиця" (Київ), яка є основним забудовником житлового масиву Оболонь у Києві.

Корпорація "Столиця" створена в 2003 році на базі ЗАТ "Київміськбуд-1" і ЗАТ "Трест "Київміськбуд-1" і працює на будівельному ринку України. До її складу входять 32 організації, які виконують увесь комплекс робіт, починаючи від розробки проектно-кошторисної документації до здачі об'єкта під "ключ".

Корпорація веде будівництво в Києві, Миколаєві, Чернігову, Полтаві, Вінниці, Кременчукові, Білій Церкві, Василькові.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!