"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Кабмін у середу розгляне програму приватизації

Середа, 11 травня 2011, 08:58

Кабінет міністрів на своєму черговому засіданні 11 травня розгляне державну програму приватизації.

Про це повідомляє агентство "Українські новини" із посиланням на порядок денний засідання уряду.

Розкажуть про програму приватизації перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Вадим Копилов і голова Фонду державного майна Олександр Рябченко.

На засіданні уряду також буде розглянутий фінансовий план державного підприємства "Національна енергетична компанія "Укренерго" на 2011 рік і питання реорганізації державних підприємств, діяльність яких пов'язана із виробництвом лікарської сировини.

Реклама:

У свою чергу, міністр юстиції Олександр Лавринович доповість про порядок державної реєстрації заповітів і спадкоємних договорів у Спадкоємному реєстрі.

Кабмін також має намір розглянути присудження премії уряду імені Лесі Українки за літературно-художні твори для дітей і юнацтва й підготовку до святкування в 2012 році 350-річчя заснування Івано-Франківська.

Як повідомлялося, наприкінці квітня президент Віктор Янукович доручив Державному агентству з управління державними корпоративними правами й майном і Фонду державного майна розробити законопроект зі скорочення переліку підприємств, приватизація яких заборонена.

На 2011 рік Верховна рада встановила рівень надходжень у бюджет від приватизації в розмірі 10 млрд. гривень.

У березні Фонд державного майна продав компанії "ЄСУ", яка є дочірньою компанією австрійського інвестиційно-фінансового консорціуму EPIC, 92,79% акцій телекомунікаційної компанії "Укртелеком" за 10,575 млрд. гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: