Податківці кажуть: підприємців менше не стало

П'ятниця, 8 квітня 2011, 17:33

Державна податкова служба заперечує скорочення кількості суб'єктів малого та середнього бізнесу внаслідок набуття чинності Податкового кодексу, зокрема, низки норм кодексу, що регулюють цей сегмент.

Про повідомляє агентство "Українські новини" із посиланням на прес-службу ДПСУ.

"Кількість зареєстрованих фізичних осіб-підприємців за станом на 1 березня 2011 року становила 2 млн. 455,7 тис. осіб, що на 43,4 тис. осіб, або на 1,8% більше, ніж за аналогічний період 2010 року", - сказано в ньому.

Також Податкова повідомила, що з початку 2011 року у порівнянні з аналогічним періодом 2009 і 2010 років кількість фізичних осіб-платників єдиного податку також практично не змінилася і становить близько 1 млн. осіб.

Реклама:

Податкова вважає необґрунтованими побоювання деяких платників податків про можливий масовий перехід фізичних осіб-платників єдиного податку на загальну систему оподаткування, пов'язані зі вступом в дію з 1 квітня низки норм Податкового кодексу.

Раніше експерти допустили скорочення кількості суб'єктів малого та середнього бізнесу внаслідок набуття чинності Податковим кодексом.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!