Пенсії з "Родовід Банку" видаватиме "Укрпошта"

Середа, 6 квітня 2011, 10:54 -

НБУ та Пенсійний фонд планують здійснити виплату пенсій пенсіонерам, які отримували їх в "Родовід Банку", через ДП "Укрпошта".  

Про це йдеться в повідомленні НБУ.

"Для забезпечення можливості отримання клієнтами "Родовід Банку" пенсій та соціальної допомоги направлено лист до Пенсійного фонду, управління праці та соціальної політики з проханням з 31 березня здійснювати подальшу виплату вищевказаних коштів через відділення "Укрпошти", - йдеться в повідомленні Центробанку.

Для отримання пенсій клієнту необхідно пред'явити пенсійне посвідчення та паспорт, а для соціальних виплат - паспорт та інші документи, необхідні для підтвердження права отримання такої допомоги.

Реклама:

"Грошові перерахування, що будуть здійснені Пенсійним фондом України, Фондом соціального страхування, Управлінням праці та соціальної політики, клієнти можуть отримати через поштові відділення за місцем своєї реєстрації", - йдеться в повідомленні.

Також пенсію можна отримати, відкривши рахунок в іншому банку України в порядку, передбаченому законодавством України.

Залишок коштів з поточних пенсійних рахунків, відкритих в "Родовід Банку", клієнти цієї фінустанови зможуть отримати у відділеннях Ощадбанку після передачі йому реєстру вкладників і клієнтів банку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: