"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Підприємці консультуватимуться у Азарова 5 квітня

Понеділок, 4 квітня 2011, 13:13
У вівторок, 5 квітня, о 14.30, автори звернення учасників АвтоМайдана до прем'єр-міністра, члени Ради підприємців України проведуть консультації з членами уряду щодо реалізації законодавчих ініціатив, спрямованих на покращення умов ведення підприємницької діяльності в Україну.

Про це повідомили в Раді підприємців, передає УНІАН.

Зокрема, йдеться про такі законопроекти: про внесення змін до Податкового кодексу про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва (№ 8276);

Про внесення змін до статті 139 Податкового кодексу щодо витрат підприємств, які не враховуються при визначенні оподатковуваного прибутку (№ 8217-2);

Про внесення змін до статті 176 Податкового кодексу щодо подання декларації з податку на доходи фізичних осіб (№ 8217-3);

Про внесення змін до статті 4 закону "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" щодо звільнення пенсіонерів та інвалідів від сплати єдиного внеску (№ 8287).

Консультації відбудуться в приміщенні комітету Верховної ради з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва, вул. Садова, 3а, к. 1034.

До участі в робочій нараді запрошені: віце-прем'єр-міністр - міністру соціальної політики Сергій Тігіпко, голова Комітету Верховної ради з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталія Королевська, міністр фінансів Федір Ярошенко, міністр юстиції Олександр Лавринович, перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Вадим Копилов, голова правління Пенсійного фонду Борис Зайчук.

Телефон для акредитації: 067-760-98-73.

Нагадуємо, що прем'єр-міністр Микола Азаров доручив провести консультації з авторами звернення до глави уряду учасників Всеукраїнського автомобільного маршу протесту, розглянути їх пропозиції щодо внесення змін до Податкового кодексу в частині реформування спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва, розглянути законопроекти щодо єдиного соціального внеску та єдиного податку, зміни в Податковий кодекс, розроблені за участю підприємців.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!