ЄДАПС незаконно виготовляє бланки - Бродський

П'ятниця, 29 квітня 2011, 16:09

Консорціум ЄДАПС не має ліцензії на виготовлення бланків суворої звітності.

Про це повідомив урядовий уповноважений з питань дерегуляції Михайло Бродський з посиланням на дані Міністерства фінансів, передає DT.UA.

"Цікава інформація від Мінфіну. Вони надіслали листа, в якому сказано, що консорціум ЄДАПС не має ліцензії на виготовлення бланків суворої звітності", - написав Бродський.

Також виявилося, що до складу приватного консорціуму, яким є ЄДАПС, чомусь входить державне підприємство.

"Схема виходить дуже проста. По-перше, чи можуть державні компанії входити до складу приватного концерну? По-друге, як може перемагати на тендерах приватний концерн, у якого немає ліцензії на виготовлення бланків суворої звітності?", - дивується головний "дерегулятор".

 

Реклама:

"Підприємство чекає до останнього, коли вже закінчуються бланки, а потім підписують договір по-новому, оскільки народ обурений тим, що немає, наприклад, бланків паспортів. Подібна схема - і з одним виконавцем на тендерах", - коментує Бродський.

"Її створено, до речі, у тому числі і Юрієм Віталійовичем Луценком, який сидить не за ЄДАПС і за мільярди, а за якусь квартиру ... За логікою, всі причетні до цієї схеми повинні сидіти у в'язниці", - далі розмірковує "дерегулятор".

За словами Бродського, відповідні листи з вимогою усунути вказані порушення законодавства він написав на адресу президента, прем'єра і генерального прокурора України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: