"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Бойко замовив собі новий сайт

Середа, 27 квітня 2011, 20:37

Міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко доручив створити новий веб-сайт міністерства. 

Згідно з наказом міністра №61 від 27 квітня 2011 року, робочу групу зі створення нового сайту, яка у двотижневий термін має розробити та затвердити план заходів, очолив заступник голови Міненерговугілля Володимир Макуха, інформує "Інтерфакс-Україна". 

При цьому, якщо раніше дані сайту енергетичного міністерства розташовувалися на сервері Кабінету міністрів, то новий веб-сайт Міненерговугілля повинен розміщуватися на власних технічних потужностях міністерства. 

На новий портал будуть перенесені дані зі старих сайтів Мінпаливенерго та Мінвуглепрому. 

Реклама:

Робоча група, зокрема, повинна розробити і затвердити технічне завдання для укладення договору на розробку веб-сайту Міненерговугілля, розміщення програмної частини сайту на власних технічних потужностях міністерства із забезпеченням спеціального серверного приміщення і каналу доступу до нього з мережі інтернет з захистом від несанкціонованого доступу.

Наказ також зобов'язує всіх заступників міністра та керівників структурних підрозділів забезпечувати систематичне оновлення інформації на новому порталі. 

Крім того, керівникам підприємств, установ і організацій, які входять в сферу управління Міненерговугілля доручено до липня 2011 року створити власні сайти.

Бойко буде особисто контролювати виконання наказу. 

У підпорядкуванні Міненерговугілля знаходяться НАК "Нафтогаз України", НАЕК "Енергоатом", НАК "Енергетична компанія України", Національна енергетична компанія "Укренерго", держпідприємство "Вугілля України".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!