Другі земельні торги у Криму не відбулися

Середа, 27 квітня 2011, 13:55

Призначені на 27 квітня другому земельні торги у Криму не відбулися у зв'язку з нечисленністю заявок і переносяться на червень.

Про це заявила керівник інформаційного сектора Республіканського комітету із земельних ресурсів автономії Ірина Велієва, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"На сьогодні до виконавця торгів - Кримському філії Державного земельного кадастру - надійшли заявки лише від двох претендентів. Один з них побажав придбати ділянку в Бахчисарайському районі, другий у Сімеїзі", - зазначила Велієва.

Вона нагадала, що на торги були виставлені 4 лоти: дві ділянки в районі Армянська площею 0,9 га та 1 га, ділянка 22,13 га за межами Симеїзької селищної ради на Південному березі Криму та ділянка 7,7082 га в Бахчисарайському районі.

Реклама:

"Комісія прийняла рішення провести повторні торги в червні, виставивши на них додаткові ділянки", - сказала Велієва.

Як повідомлялося, на першому в Криму земельному аукціоні, який відбувся17 лютого у Сімферополі, виставлені на продаж 2 земельні ділянки площею 0,75 га та 2,43 га, розташовані в Ялті за межами населених пунктів Гурзуфської селищної ради, були продані за ціну, більш ніж утричі більшу за стартову.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: