Азаров придумав "п'ятирічку" з підвищення рівня соціального захисту громадян

Середа, 27 квітня 2011, 10:55

Кабінет міністрів має намір розробити програму підвищення рівня соціального захисту громадян на 2011-2015 роки.

Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, відкриваючи засідання уряду, повідомляє агентство "Українські новини".

"Зараз уряд розробляє п'ятирічну програму підвищення рівня соціального захисту громадян України. Це буде перша за роки незалежності свого роду "соціальна дорожня карта" на середньострокову перспективу", - сказав прем'єр.

При цьому він знову заявив, що "опозиція намагається ввести в оману людей із заявами, що уряд нібито має намір скасувати пільги для чорнобильців та інших соціально незахищених верств населення".

Реклама:

"Уряд рішуче засуджує спекуляції опозиції на тему можливого скасування пільг для чорнобильців. Це цинічний обман наших людей з боку тих, хто протягом двох років однією рукою розписувався в патріотизмі й любові до народу, а другою - викреслював кошти на соціальні програми, заморожував пенсії, заробітні плати, соціальну підтримку", - сказав Азаров.

Прем'єр доручив Міністерству фінансів і Міністерству соціальної політики погодити програму підвищення соціальних стандартів на 2011-2015 роки і врахувати її в бюджетних процесах на цей період.

Як повідомлялося, раніше Азаров виключив скасування пільг для чорнобильців.

У лютому віце-прем'єр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко виступив за перегляд системи соціального захисту громадян, які постраждали від наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!